Op donderdag 7 juni organiseren we in samenwerking met FootGolf Holland het Nederlands FootGolf Kampioenschap voor ambtenaren. Na drie edities onder de rook van Amsterdam zal deze editie in de nabijheid van Rotterdam plaats vinden. Hoewel het een NK is is de doelstelling van dit toernooi toch vooral ook het hebben van een gezellige en sportieve dag. De teams worden gesplists en verdeeld over twee de holes, zodat er gemengde groepen ontstaan en leuke nieuwe contacten opgedaan worden.

 

Er worden op deze middag door elke speler 9 holes gespeeld, met een totale lengte van circa 1.500 meter, waarbij degene met de laagste score over deze 9 holes wint. Voorafgaand aan de officiele start wordt iedereen de kans geboden om 1 hole te oefenen (welke dus niet meetelt voor het toernooi).

Hoewel het toernooi voor ambtenaren georganiseerd is, nodigen we andere overheidsgerelateerde partijen van harte uit om mee te spelen. Sportservice bureaus, welzijnsinstellingen, politie....ze zijn allemaal welkom.

 

NK FOOTGOLF VOOR AMBTENAREN 2018

DONDERDAG 7 JUNI 2018

Inschrijfgeld €150,- exclusief BTW

Inclusief hapjes en 8 drankjes

Inclusief FootGolf accessoire voor alle spelers

Prijzen voor beste teams en beste spelers

Er is plaats voor maximaal 25 teams

Aan overheid gerelateerde bedrijven/instellingen zijn tevens welkom

 

Golfcenter Rhoon• Veerweg 2-A•Rhoon

 

Tijdens dit Nederlands Kampioenschap strijden teams van 4 personen tegen elkaar. Iedere speler speelt voor zich, maar de totaalscore van de vier spelers geeft het uiteindelijke teamresultaat. Hoe minder schoten er voor de negen holes gebruikt zijn, hoe beter de score van het team is. Omdat we het sociale aspect van deze dag minstens net zo belangrijk vinden als het sportieve, wordt elk team gesplitst in twee duo’s, die elk op een ander deel van de baan actief zijn. De duo’s worden gekoppeld aan duo’s van andere organisaties. Naast sport dus ook de mogelijkheid om te netwerken.

Het programma ziet er als volgt uit:
13.30 uur welkom op Golfcenter Rhoon
14.00 uur speluitleg en groepsindeling
14.30 uur start van het toernooi
16.00 uur eind van het toernooi
16.15 uur prijsuitreiking
16.30 uur borrel

 

1/6
 
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Contact

 

FootGolf Capital Cup

Rotterdam

Netherlands

info@footgolfcapitalcup.com

+31 (0)620880780

© 2016 by FootGolf Capital Cup.

  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • YouTube B&W
  • Flickr B&W